Rosacea / Couperose behandeling2019-05-07T12:10:26+00:00

ROSACEA / COUPEROSE BEHANDELING

Snel een rode huid, last van zichtbare adertjes? Dan heb je waarschijnlijk last van rosacea en/of couperose. Erg vervelend, en er lijkt ook niks tegen te werken.

Salon Ivon biedt een aangepaste behandeling voor deze specifieke huid. Buiten het kalmeren, geven we de huid een work-out waardoor de doorbloeding wordt verbeterd. Hierdoor kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden én kunnen de werkstoffen beter worden opgenomen. Het resultaat is een rustige, egale huid.

Om rosacea en/of couperose ook thuis onder controle te houden, geeft de schoonheidsspecialiste van Salon Ivon je zowel product- als voedings- en lifestyle adviezen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik rosacea en/of couperose voorkomen?2019-06-05T11:17:59+00:00

Deze vorm van ‘huidproblemen’ komen erg veel voor en zijn vaak erfelijk. Helemaal voorkomen kan daarom niet. Wel kun je er voor zorgen dat je huid in topconditie is waardoor ze minder last heeft van externe invloeden.

Kan ik mijn adertjes verbergen onder make-up?2019-06-05T11:18:05+00:00

Dat kan, mits er voor de juiste make-up wordt gekozen. Vaak bevat make-up veel verstoppende ingrediënten waardoor je je huid als het ware verstikt. Dit is niet bevorderlijk voor zulk gevoelige huiden. Natuurlijk snappen wij dat je het graag wilt camoufleren. Gebruik je make-up? Kies dan voor een minerale make-up van goede kwaliteit.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

Wilt u specifiek productadvies? Vraag het de schoonheidsspecialiste van Salon Ivon

Ga naar de bovenkant