Seasons: Global Cocooning


We kunnen er niet omheen en de meeste zal het dan ook niet ontgaan zijn; Cenzaa is jarig en viert dit jaar haar 10e verjaardag. 10 jaar lang Cenzaa betekend 10 jaar nieuwe seasons ontdekken, nieuwe seasons behandeling en 10 jaar als enige wellness weten te combineren met huidverbetering.

Al deze heerlijke en stuk voor stuk unieke lijnen hebben allemaal hun paradepaardje van reiniging tot peeling van masker tot mist. Enige tijd geleden is er vanuit Cenzaa de vraag gekomen welke producten er voor ons met kop en schouders boven uit steken en welke producten wij eventueel nog missen is de collectie. Wij als Cenzaa depositairs hebben massaal de enquête ingevuld.
Cenzaa is met al deze gegevens aan de slag gegaan en met succes. Op Facebook hebben wij jullie al wat meer informatie gegeven over de: Global Cocooning! En Cenzaa zou Cenzaa niet zijn als de producten niet van top tot teen perfect zijn. Zo is er een hele nieuwe verpakking ontwikkeld wat een en al glamorous uitstraalt en wat je gewoon even aan moet raken als je het ziet. En dat is alleen nog maar de buitenkant;-)

Bij de Global Cocooning zijn er 10 (10 jaar Cenzaa) nieuwe producten gelanceerd, nou ja nieuw?! Sommige zijn nieuw, andere zijn in een heel mooi nieuw jasje gestoken.
En…natuurlijk een hagel, gloed, nieuwe behandeling. En wat voor een…hieronder vind je de highlights van de Cocooning treatment:

Global Cocooning treatment €79,-

– Liftende bindweefsel massage rondom de ogen met Hyaluron Therapy
– Unieke massage rondom de ogen voor een verjongend oog contour
– Peel off masker met herstellende en kalmerende werking
– Ontspannende voetscrub en voetmassage
– Wellness energy massage voor optimale ontspanning
– Professioneel huidadvies onder het genoeg van een heerlijk kopje Dream Tea

Ook zin om even de boel de boel te laten? Plan dan snel de heerlijke Global Cocooning treatment en laadt even op bij ons in de salon.