Gellak nagels


  • Gellak nagels ( € 29 )

Gellak is één van de nieuwste trends op het gebied van nagels. Makkelijk gezegd is het lang houdbare nagellak zonder droogtijd.

De ontwikkelingen hebben de afgelopen jaren niet stil gestaan en dit is de kwaliteit van de nieuwste gellak alleen maar ten goede gekomen. Voorheen bestond de behandeling voor een groot gedeelte aan het vijlen van de nagels. Uiteraard worden de nagels in model gevijld maar tegenwoordig hoeft de oppervlakte van de nagel niet meer gevijld te worden. Het voordeel hiervan is dat uw nagels niet verzwakken of beschadigen.

Met de nieuwe gellak van ‘Go Time’ is dit verleden tijd. Door de speciale hightech formule heeft u een verbluffend resultaat binnen no time en gegarandeerd 14 dagen mooie nagels, zonder dat uw nagels dun of broos te maken. U geniet 14 dagen van een sterkte nagels met een superieure glans.

Hoe gaat de specialiste van Salon Ivon te werk?

Eerst brengt zij de nagels van u op gewenste lengte en in de gewenste vorm en worden uw nagelriemen indien nodig iets gemasseerd. Vervolgens worden uw nagels ontvet met een speciale ontvetter voor een perfecte hechting. Nu zijn uw nagels klaar voor de door u gekozen kleur. De specialiste van Salon Ivon brengt op uw linker of rechter hand een dunne laag gellak aan. Hierna plaatst u uw had in de lamp en worden uw nagels uitgehard. Tegelijkertijd lakt de specialiste uw andere hand. Als de eerste hand uit de lamp is kunt u de handen wisselen. Samen beoordelen we of de kleur goed is. Zo niet brengt de specialiste een tweede dunne laag gellak aan. Ook deze wordt uitgehard in de lamp.

Pas als alle 10 de nagels perfect zijn, brengt de schoonheidsspecialiste nog een heerlijke handcrème van Cenzaa aan en bent u direct klaar om uw handen te laten schitteren.

Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan contact op via het contactformulier of via info@salonivon.nl.