Pedicure


Voeten dragen ons de hele dag, stoppen we in nauwe klemmende schoenen en verzorgen we veelal onvoldoende. Het is dan ook niet makkelijk om je eigen voeten te behandelen. Laat uw voeten dan ook heerlijk verwennen met één van de behandelingen bij Salon Ivon.

  • Pedicure( € 29 )

Heeft u last van eelt, ingegroeide nagels, likdoorns of kloven? Dan beveelt Salon Ivon u de pedicure behandeling aan. De schoonheidsspecialist zorgt ervoor dat vervelende plekken op de voeten verzacht worden waarna u een heerlijk comfortabel gevoel heeft aan uw voeten. Tot slot worden uw voeten behandeld met voetencrème zodat u er weer helemaal tegen aan kan!

  • Verzorging ( € 29 )

Bij de verzorgende behandeling krijgen uw voeten een heerlijk voetenbad. Deze wordt zo ingesteld dat uw voeten klaar zijn voor het volgende element. Hierbij worden uw nagelriemen verzorgd en uw nagels geknipt en indien nodig, gevijld. Hierna worden uw voeten heerlijk verwend met een voetencrème. Uiteindelijk worden op uw nagels één van de mooie kleuren toegebracht of kan er gekozen worden voor een subtiele glans.