BEZORGEN

Het bezorgen bij de webshop van Salon Ivon gebeurd altijd met PostNL. U krijgt automatisch een Track & Trace nummer toegestuurd waardoor u de bestelling eenvoudig online kunt volgen.

Wanneer wordt mijn order bezorgd?

Wij zullen altijd proberen uw pakket dezelfde dag te bezorgen bij het PostNL loket. Tot 15:00 betekend dit, vandaag besteld = morgen in huis! Bent u niet thuis? Dan zal de bezorger het pakketje proberen af te leveren bij de buren. Mochten wij, om welke reden ook, niet in de mogelijkheid zijn geweest uw pakket te versturen, zullen wij u dit tijdig laten weten zodat u hier rekening mee kunt houden. Bestellingen op zaterdag en zondag wijken af van de reguliere levertijden. Hoe graag wij uw pakket ook versturen, kunnen wij deze pakketten op zijn vroegst op de maandag bij PostNL afleveren. Dit betekend dat u uw pakket dinsdag binnen zult krijgen.

Postnl

RETOURNEREN

U heeft een wettelijke periode van 14 dagen om, zonder opgaaf van de reden,  het product retour te sturen. Dit termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. U maakt gebruik van de retoursprocedure door het geven van een retouropdracht via mail of telefoon.

Retouradres

Salon Ivon
Prinses Julianaweg 1
4255 HB   Nieuwendijk Nb

U kunt het artikel alleen retour sturen als:

– Het artikel compleet is;
– In de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en fabrieksverpakking;
– Het product dient alleen geopend te zijn geweest om het product voldoende te kunnen beoordelen.

Indien u de bestelling aan ons retour stuurt, zullen wij het bedrag zo snel mogelijk naar u overmaken, maar dit zal altijd binnen de maximale termijn van 14 dagen zijn. Als u de hele bestelling terugstuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. De terugbetaling zal plaatsvinden met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u heeft betaald.

Retour brengen 

Tot slot kunt u het product zelf retour brengen in de schoonheidssalon van Salon Ivon. Dit kan alleen op afspraak, waarbij de retouraanvraag binnen de 14 dagen gedaan moet zijn. Neem contact met ons op om een eventuele bestelling zelf te retourneren.