CENZAA

Tegenwoordig kun je door de bomen het cosmetische bos niet meer zien. Via verschillende media-kanalen proberen fabrikanten je enthousiast te maken over hun product. Maar wie zegt dat dat geschikt is voor jouw huid? Daarom maakt Cenzaa uitsluitend gebruik van gediplomeerde schoonheidsspecialistes om je huid goed te analyseren en daarmee het juiste advies te geven.

Cenzaa is een 100% Nederlands merk wat al meer dan 10 jaar samenwerkt met vooraanstaande laboratoria. Daarmee ontwikkelen zij hoogwaardige en doeltreffende cosmedische producten. Deze unieke gezamenlijke kennis en passie voor de huid hebben al jaren geresulteerd in steeds weer revolutionaire wetenschappelijke formules. Hiermee is Cenzaa trotse marktleider in Nederland.

Het verzorgen van uw huid hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn! Iedereen verdiend een mooie en gezonde huid. Maar hoe zorg je ervoor dat uw huid mooi, egaal en stralend wordt dag na dag? Heel makkelijk! Via een handig 6-stappenplan van Cenzaa weet u precies welk product u, wanneer kunt gebruiken. Deze stappen vind u terug op alle producten van Cenzaa. Uw huid verdient advies op maat! De schoonheidsspecialiste van Salon Ivon bekijkt samen met u naar uw huid en haar conditie op de ‘east meets west’ manier. Hierbij staat iedere ‘zone’ in het gelaat voor een gebied in uw lichaam. Hierdoor kunnen bij eventuele huidproblemen onderliggende oorzaken achterhaalt worden. Aan de hand van onze bevindingen geeft de specialiste u een persoonlijk huidadvies op maat.

STAP 1

REINIGEN VAN HET GEZICHT

De Cenzaa reinigingsproducten gebruikt u ’s ochtends en ’s avonds en hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidantieve en beschermende werking. Na de reiniging is het tijd voor het belangrijkste ritueel: de lotion. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Alle Cenzaa lotions zorgen ervoor dat kostbare werkstoffen, cosmeceuticals, in de serums en crèmes dieper de huid in getransporteerd worden.

De basis van goede gezichtsverzorging is goede reiniging

stap-1-reiniging
stap-2_dieptereiniging

STAP 2

DIEPTEREINIGING VAN HET GEZICHT

Naast de dagelijkse reiniging van de huid, is het van belang om één tot drie keer per week een dieptereiniging toe te passen. Zo worden dode huidcellen en onzuiverheden verwijderd, de poriën gezuiverd en oneffenheden geëgaliseerd en wordt de effectiviteit van de dagelijkse Cenzaa producten geoptimaliseerd. Wilt u een alternatief voor het “mechanische” scrubben? Gebruik dan de Illuminating Mist met hydroxyzuren die een enzymmatige werking heeft.

Zuiver de poriën diep voor optimale opname van cosmeceuticals

STAP 3

HET SERUM OF COMPLEX

Een complex of serum is een dunne, super geconcentreerde fluid en is “de levensverzekering voor een mooie huid”. Dankzij de speciale PCN2® formule van cosmeceuticals wordt het complex sneller en dieper naar alle huidlagen getransporteerd. Het is de meest krachtige dosis van werkstoffen die de huid maximaal verbeteren, slechts enkele druppels zijn voldoende. Complexen van Cenzaa zijn er om de huid op te peppen, lichter te maken of om te beschermen.

De meest krachtige dosis cosmeceuticals voor maximale huidverbetering

stap-3

STAP 4

DE 24H GEZICHTSCRÈME

Een crème gebruikt u om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, te hydrateren, te voeden of te verbeteren. De professionele Cenzaa crèmes zijn zeer hoog geformuleerd met revolutionaire PCN2®-werkstoffen en zijn gericht op structurele huidverbetering. Alle Cenzaa 24H crèmes bieden door de hoge dosering antioxidanten, het hele jaar door bescherming tegen UV-stralen, vrije radicalen en schadelijke invloeden van buitenaf.

Dé hydraterende beschermer tegen UV-stralen en schadelijke invloeden van buitenaf!

STAP 5

HET GEZICHTSMASKER

Cenzaa maskers zijn vitaminecocktails voor de huid. Elk Cenzaa masker zorgt voor de extra oppepper die uw huid nodig heeft. Het is uw EHBO-product bij veranderende weersomstandigheden, stress en weinig slaap. De huid wordt tijdelijk afgesloten waardoor het ervoor zorgt dat vocht en warmte worden vastgehouden waardoor afvalstoffen beter worden verwijdert. Net als bij sporten is regelmatig gebruiken van een masker de absolute garantie voor huidverbetering.

De vitaminecocktail die zorgt voor een extra huidoppepper

stap-5

STAP 6

BESCHERMEN VAN DE HUID

Er wordt wel gezegd dat 90% van de verouderingsproblemen van de huid veroorzaakt wordt door de zon. Maak er een gewoonte van om uw huid altijd tegen de zon te beschermen met een extra filter, zoals de Facial Protection. De Cenzaa crèmes en BB creams zijn allemaal voorzien van een natuurlijk filter. Ook in de winter (ook als het bewolkt is!) is het belangrijk uw huid te beschermen tegen straling. De Cenzaa Facial Protection is verkrijgbaar met een SPF 15, 25 of 50.

Bescherm uw huid extra tegen zon en UV-stralen