Salon Ivon wilt u de kwaliteit garanderen die u van ons gewend bent. Om dit te doen, hebben wij enkele huisregels opgesteld.

 

Indien een huisregel niet wordt nageleefd, behoud de schoonheidsspecialist zich het recht de behandeling te weigeren of vroegtijdig af te breken.

Afspraken
a) Wij verzoeken u ten allen tijde op tijd aanwezig te zijn. Indien hierdoor de behandeling later moet starten, zal dit af gaan van de behandeltijd. De volledige behandelprijs blijft wel van kracht.
b) Bij een no-show of een verlate aankomst (waardoor het uitvoeren van de behandeling niet meer mogelijk is), kunnen kosten worden doorberekend aan u. Dit is aan de schoonheidsspecialiste om te beoordelen. De kosten kunnen oplopen tot 100% van de behandelprijs.

Hygiëne
a) Graag vragen wij u te letten op uw persoonlijke hygiëne, met name bij behandeling zoals Brazilian Wax.
b) Wij behandelen niet indien u last heeft van koorts, een koortslip, griep of een andere gemakkelijk overdraagbare (huid)ziekte

Kinderen en/of (huis)dieren
De salon is geen plek voor (jonge) kinderen en/of (huis)dieren vanwege hygiëne- en veiligheidsredenen. Ook kan de schoonheidsspecialist niet de kwaliteit waarborgen.

Ontevreden of klachten?
Wij doen er alles aan om u als klant tevreden te houden. Is dit onverhoopt toch niet gelukt, horen wij het graag om samen te zoeken naar een oplossing.

Prijzen
Salon Ivon behoudt zich het recht prijswijzigingen toe te passen. Ook zijn druk- en zetfouten voorbehouden.
Alle prijzen zijn altijd inclusief btw.

Cadeaubonnen
Op iedere cadeaubon van Salon Ivon staat een einddatum vermeld. Indien de datum is verstreken, verliest de bon zijn waarde.
Het vervalsen van cadeaubonnen wordt aangegeven bij de politie.

Bij het bezoeken van Salon Ivon gaat u expliciet akkoord met de huisregels.