Ivonne van der Draai Salon Ivon

Hi, ik ben Ivonne van der Draai

sinds 2007 gediplomeerd schoonheidsspecialiste.

Een vak met heel veel mogelijkheden en specialisaties.
Een beroep wat altijd door ontwikkeld en dat maakt het zo leuk.
Tegenwoordig worden veel handelingen geautomatiseerd en hoewel er ook in de beautybranch steeds meer apparatuur komt, vind ik persoonlijke en echte aandacht erg belangrijk.

Handen kunnen niet vervangen worden door computers of robots.

Deze persoonlijke aandacht komt ook terug in mijn behandelingen. Door een goede huidanalyse en het in kaart brengen van uw lifestyle, kan ik de behandelingen uniek samenstellen zodat deze aan uw wensen voldoet.
Geen huid is hetzelfde, geen mens is hetzelfde dus ook de behandeling is niet voor iedereen hetzelfde.

Naast het lezen van vakliteratuur vind ik het ook erg belangrijk om mij te blijven ontwikkelen in de huid en de ingrediënten. Ook vind ik het interessant wat voeding voor invloed heeft op onze huid en ons lichaam.
Voeding probeer ik ook altijd mee te nemen in mijn adviezen voor huidverzorging, zonder gelijk een dieet op te leggen.

Eerste keer bij een schoonheidsspecialiste en heel erg bevallen. Vakkundige dame die alles heel duidelijk uitlegt en heel veel productkennis heeft, duidelijk liefde voor het vak. Heerlijk kunnen ontspannen, maar ook een gezellige babbel. Kom snel weer terug Ivon.

Sabine Kreuger

Wat een fijne ervaring was dat. Het is natuurlijk niet geheel pijnloos maar dat hoort eenmaal bij zn behandeling. Hele goede uitleg gehad en er werd vooral hygiënisch en netjes gewerkt. Erg professioneel en voelde me op me gemak. Kom hier zeker terug!

MO Leatemia

Complimenten Ivon, je behandelingen zijn heerlijk ontspannend!
Het is een feestje om langs te komen. Super massages . De nieuwe geur keuze van de producten die je gebruikt is ook erg leuk! Tot gauw weer.

Nicole Zwets

Soms verdien je een moment voor jezelf. Een heerlijke gezichtsbehandeling bij Ivon is zo’n goed moment. Je krijgt advies, tips, goede behandeling en vooral persoonlijke aandacht. Niets is haar te veel. Dank weer voor het momentje

Joke Mintjes

ONS MERK

lycon-logo

Lycon een merk dat in Australië is ontwikkeld door een tiener die opgroeide binnen het cosmeticabedrijf van haar moeder.
Door stiekem cosmetische ingrediënten te bestellen op naam van dat bedrijf, ontdekte zij Lycon Wax op het gasfornuis van haar ouderlijk woning.

 

10 jaar later is het een feit; Lycon Wax.
Als snel wisten ook schoonheidsspecialistes buiten Europa van Lycon. En terecht! Na veel proberen, bestellen en teleurstellingen in producten kwamen wij van Salon Ivon Lycon tegen op de beurs.

 

Eenmaal een soort wax geprobeerd te hebben, waren wij direct enthousiast.
Nu is het assortiment behoorlijk uitgebreid. Buiten de nauwkeurige wax, zijn wij ook fan van de Ingrown-X-It Solution. En onlangs hebben we extra producten toegevoegd, zodat wij altijd de beste kwaliteit kunnen waarborgen zowel in de salon als thuis.