SEASON: Cenzaa RYJVK2020-07-01T11:04:25+00:00
RYJVK cenzaa

SEASON: RYJVK

Cenzaa is afgereisd naar een bijzondere bestemming om de kenmerken, cultuur en geheimen van deze plek om te toveren tot een unieke limited edition lijn uit de Seasons Collection: RYJVK . Door onontdekte ingrediënten en mineralen te gebruiken, weerspiegelen we duurzame schoonheid in haar puurste vorm.

Wij nemen u met RYJVK mee op een indrukwekkende reis naar magisch IJsland: ontdek eindeloze lavavelden, wilde kustgebieden, machtige watervallen en majestueuze ijskappen. Reis af naar Reykjavik: een plek waar de wereld nog puur en ongerept is. Laat de verfijnde en luxe geursensatie van RYJVK een verlangen oproepen naar aarde, groene bossen, frisse watervallen en het licht van de middernachtzon.

De producten uit de RYJVK collectie zijn met aandacht en respect voor de huid, de aarde en in harmonie met het leven zelf ontwikkeld. De unieke bodemschatten van IJsland zoals mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water, vinden we terug in de basis van de producten. Deze natuurlijke en heilzame grondstoffen hebben wij samengebracht tot effectieve, veilige formules die zelfs voor de meest gevoelige huiden geschikt zijn.

LAAT UZELF DEZE ZOMER WEGDROMEN MET DE RYJVK TREATMENTS

Waarom 14 uur reizen voor het bereiken van de droombestemming, als u diezelfde droomreis kan beleven bij Salon Ivon?
Sluit uw ogen en visualiseer u een prachtig dampend meer lichtblauw water. U kijkt links en rechts van en u ziet helemaal niemand. Het enige dat u hoort, is het geluid van kabbelend water. Dat ultieme gevoel van vakantie en ontspanning hebben we vertaald naar twee hoogwaardige RYJVK behandelingen. Tijdens The Journey (€ 69,-) nemen wij u in 60 minuten mee naar een prikkelende en zuiverende droomreis. De Allure of the Lagoon (€ 99,-) is een 90 minuten durende behandeling waar u kennismaakt met een overweldigende en verkoelende cryo gezichtsmassage.

ADVANCED ESSENTIALS COMPLEX

Minerals

MINERALEN

Minerals

MINERALEN

Vitamins

VITAMINES

ANTI-OXIDANTEN

Eeuwenoude overlevingsgeheimen van de natuur worden binnen het complete RYJVK concept ingezet om schadelijke invloeden van het leven en het milieu tegen te gaan en een optimale huidconditie te behouden; het Advanced Essential Complex. Deze mix van krachtige mineralen, vitamines, anti-oxidanten, botanische extracten en thermaal water ondersteunen de vitale functies van de huid en zijn de sleutel naar een gezonde, jong uitziende en stralende huid.
­
Het Advanced Essential Complex:
­
• voedt de huid,
• vertraagt veroudering,
• stimuleert celvernieuwing,
• herstelt het vochtgehalte
• verzacht en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben zwanger. Mag ik deze behandeling dan ondergaan?2020-07-02T08:23:02+00:00

Ja, dat is juist erg lekker om dan even tot rust te komen. Wel vragen wij – als het nog niet erg zichtbaar is – het duidelijk vooraf aan te geven zodat wij er rekening mee kunnen houden tijdens de behandeling.

De behandeling lijkt mij erg lekker maar ik vind de muziek niet echt ontspannend.2019-06-05T11:18:33+00:00

Geen probleem. Geef dit gerust aan, dan zorgt de schoonheidsspecialiste van Salon Ivon voor muziek die beter bij u past waardoor u optimaal kunt ontspannen.

Ik wil graag een behandeling zonder al te veel gepraat, kan dat?2019-06-05T11:18:28+00:00

Dat kan zeker, uiteraard beginnen wij eerst met een intake. Door deze vragen te stellen, hopen wij achter uw behoefte te komen. Hierin kunt u ook aangeven dat u liever in stilte geniet. Dan kunnen wij daar rekening mee houden tijdens de behandeling.

AANBEVOLEN PRODUCTEN

WILT U SPECIFIEK PRODUCTADVIES? VRAAG HET DE SCHOONHEIDSSPECIALISTE VAN SALON IVON

Ga naar de bovenkant