Cenzaa Day Off Remover

Home/Cenzaa Global Cocooning/Cenzaa Day Off Remover

Cenzaa Day Off Remover

28,80

Uitverkocht

De Day Off Remover is een erg krachtige make-up remover met een bijzondere textuur. Verwijdert make-up en vervuilende deeltjes perfect en beschermt de barrièrefunctie van de huid. De BI-PHASE combineert twee fases. Eenmaal gemengd veranderen de lotion en olie in een vetvrije emulsie, die zonder enkele moeite hardnekkige kleurpigmenten op zowel ogen als lippen wegneemt. De milde remover reinigt en verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid. (long-lasting lipstick, waterproof mascara en eyeliner worden makkelijk verwijdert)

• Verwijderd moeiteloos hardnekkige kleurpigmenten
• Beschermt de barrièrefunctie van de huid
Verzacht de huid en is geschikt voor de meest gevoelige huid (en voor lenzendragers)

Uitverkocht

Artikelnummer: C5530 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Schud voor gebruik de flacon goed, zodat de BI-PHASE formule 1 vloeistof vormt. Breng de Day Off Remover aan op een wattenschijfje en laat deze enkele seconde rusten op de wenkbrauw, oogleden en de wimpers. Strijk als eerste over de wenkbrauw en het ooglid draai vervolgens het wattenschijfje om en strijk vanaf de wimperaanzet tot de wimper uiteindes om mascara en evt. eyeliner te verwijderen. Voor lipstick ook het watje enkele seconde laten rusten op uw lippen en vervolgens met strijkende beweging de lipstick verwijderen.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Day Off Remover bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

BI-PHASE FORMULE
Uniek 2-fasen formule, met oliehoudende bovenste fase en een onderste fase op waterbasis, speciaal samengesteld uit zeer milde oliën.
(wanneer de flacon enige tijd stilstaat kunt u het olie en het water zien. Olie heeft een grote dichtheid waardoor deze op het water komt te ‘staan’door te schudden worden de 2 vloeistoffen gemengd en ontstaat er een krachtige milde oog en lip reiniger)

Extra informatie

Inhoud

200 ml

Soort

Reinigingsolie

Type huid

Alle huidtypes

Cenzaa Ritual

Stap 1 – Reiniging

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Cenzaa Day Off Remover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Go to Top