Cenzaa Microdermabrasion Polish

44,25

Uitverkocht

Mircodermabrasion Polish polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcrème egaliseert en verfijnt de structuur en textuur van uw huid zonder haar te beschadigen. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove poriën, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingrediënten hydrateren, herstellen en versterken de huid diep en zorgen voor een egale en stralende teint.

• Verfijnt structuur en textuur van de huid
• Polijst de huid intensief
• Een egale en stralende teint
• Egaliseert huidoneffenheden
• Zichtbare verzachting van grove poriën en fijne lijntjes

Uitverkocht

Artikelnummer: C1060 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Bevochtig uw gezicht, hals en decolleté en verdeel de Microdermabrasion Polish met roterende en zachte bewegingen over uw huid. Goed afspoelen met water. Voor het mooiste resultaat gebruikt u na de Microdermabrasion Polish een Intense Masq van Cenzaa. Zo krijgt uw huid echt een goede work-out.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Microdermabrasion Polish bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

ALPHA HYDROXY ACIDS
Dit zijn krachtige fruitzuren die dode huidcellen verwijderen en celvernieuwing stimuleren.

MICRODERMA PEARLS
Dit is een unieke combinatie van fijne rijst en bamboe korrels waarmee de huid gepolijst wordt.

NIACINAMIDE
Ook wel vitamine B3, wat bekend staat als de natuurlijke antibiotica. Niacinamide is celvernieuwend en hersteld de barrièrefunctie van de huid.

Extra informatie

Inhoud

150 ml

Soort

Scrub

Cenzaa Ritual

Stap 2 – Dieptereiniging

Type huid

Droge huid, Rijpe huid, Vale huid, Vette huid

Ga naar de bovenkant