Cenzaa Silk Tenderness

48,10

Uitverkocht

De Silk Tenderness is een rijke crème die de zeer gevoelige en gestreste huid hersteld, beschermt en in balans brengt en haar een luxe zijdezachte glans geeft.

• Herstelt gestreste en gevoelige huid
• Herstructureert en beschermt
• Activeert immuunsysteem
• Herstelt beschadigde huid

Uitverkocht

Artikelnummer: C1260 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Gebruik de Silk Tenderness dagelijks ’s ochtends en ’s avonds op een gereinigde huid op hals, decolleté en gelaat. Perfect te combineren met de Cool Tenderness

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Silk Tenderness bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

BUTYROSPERMUM PARKII
Sheabutter draagt bij tot huidhydratatie, vermindert huidirritatie, werkt ontstekingsremmend en verzorgt en beschermt de huid.

SCAR HEALING
Herstelt en vermindert littekens

BARRIER REPAIR COMPLEX
Bevat Defensil met extract van de blaasjeswingerd. Het is dé EHBO kit voor de gestreste huid en repareert de barrière van de beschadigde huid.

 

Extra informatie

Inhoud

50 ml

Soort

Crème

Cenzaa Ritual

Stap 4 – 24H crème

Type huid

Gestreste huid, Gevoelige huid

Ga naar de bovenkant