Cenzaa Wrinkle Resist Eye Mask

49,50

Wrinkle Resist Eye Mask is een subliem oogmasker boordevol anti-oxidanten en vitamines dat de ooghuid verheldert en elasticiteit biedt. Opgezwollen oogzakjes, fijne rimpels en donkere kringen verminderen en de pads verbeteren de weerstand van de ooghuid. Hyaluronzuur biedt optimale hydratatie en maakt de huid zacht en glad. Ervaar een stralende, jeugdige en frisse oogopslag.

De pads worden geadviseerd voor een ieder die zich een stralende, jeugdige en frisse oogopslag toewenst. Effectief bij opgezwollen oogzakjes, fijne rimpels, donkere kringen en een verminderde weerstand van de ooghuid.

Artikelnummer: C3203 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

1. Reinig de huid en droog deze na met een tissue
2. Open de pot met de pads.
3. Haal de pad met een pincet uit de verpakking.
4. Leg de pad over je middel en wijsvinger. Breng de pads aan onder je oog.
5. Laat de pads 15 à 30 minuten inwerken.
6. Verwijder de pads en masseer de overgebleven extracten in totdat ze volledig zijn opgenomen door de huid.

Werkstoffen

Spirulina Platensis Extract
Een natuurlijk voorkomende blauwgroene alg rijk aan vitamines en mineralen. Deze krachtige antioxidant stimuleert de celvernieuwing en verheldert de doffe en overbelaste huid omdat het zachtjes ontgift. Het bevordert een jeugdiger teint.

Scutellaria Baicalensis Root Extract
Deze wortelextracten staan bekend als sterke antioxidant en hebben daarnaast een anti-allergisch en kalmerend effect. Het versterkt de huidbarrière, verzacht de huid en vertraagt daarnaast tevens het huidverouderingsproces.

Glucomannan
Een volledig natuurlijke krachtpatser die wordt gewonnen uit de Konjac Plant. Glucomannan speelt een belangrijke rol bij het in balans houden van het microbioom van de huid, wat zich vertaalt naar een gezond uitziende huid. Het waterabsorberend vermogen is groot en dit ingrediënt is essentieel voor het opvullen van fijne lijntjes en het gladmakende effect.

Extra informatie

Inhoud

60 stuks

Soort

Oogmasker

Artikelcode

C3203

Merk

Cenzaa

Type huid

Alle huidtypes

Ga naar de bovenkant