Cenzaa Calming Power

45,25

Uitverkocht

De Cenzaa Calming Power is een intensief herstellend serum. Beschermt en herstelt de rode en gevoelige huid en vermindert ontsierende adertjes. Laat zichtbare roodheid en geprikkelde huid tot het verleden behoren en uw huid aangenaam koel aanvoelen.

• Kalmeert en vermindert roodheid
• Vermindert ontsierende adertjes
• Zorgt voor een gelijkmatiger huidbeeld
• Stimuleert het genezingsproces

Uitverkocht

Artikelnummer: C1330 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Verdeel een hoeveelheid Calming Power over uw gezicht, hals en decolleté en laat het serum even intrekken. Breng vervolgens de volgende stap van uw Cenzaa Ritual aan.
Tip! De Calming Power is ideaal als aftersun en is goed te gebruiken bij het verbranden van uw huid aan bijvoorbeeld een pan of de oven.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Calming Power bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

COUPEROSE COMPLEX
Bevat onder andere paardenkastanje. Deze beschermt en versterkt de haarvaten en geeft de huid een minder rood uiterlijk.

ROSACEA COMPLEX
Niacinamide/ vitamine B3, wat bekend staat als de natuurlijke antibiotica. Niacinamide is celvernieuwend en hersteld de barrièrefunctie van de huid.

ALOË VERA,
Werkt verzachtend, hydraterend en stimuleert het celvernieuwingsproces.

 

Extra informatie

Inhoud

30 ml

Soort

Serum

Cenzaa Ritual

Stap 3 – Powers

Type huid

Gevoelige huid, Zonverbrande huid

Ga naar de bovenkant