Cenzaa Lovely Radiance Ivory Beige

38,05

Uitverkocht

De Lovely Radiance Ivory Beige is een getinte dagcrème die uw huid hydrateert, beschermt en huidveroudering tegengaat. Het geeft uw huid een zachte, ivoorbeige gloed.

• Anti-aging foundation
• Egale en stralende teint
• Natuurlijk en langdurig effect
• Medium huidbescherming

Uitverkocht

Artikelnummer: C1295 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Gebruik de Lovely Radiance dagelijks. Breng eerst uw verzorgingsproduct aan die past bij uw huid en laat deze volledig intrekken. Breng vervolgens de Lovely Radiance aan in de kleur naar keuze.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Lovely Radiance bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

PURPLE ORCHID
Het orchidee extract staat bekend om het verfijnen van fijne lijntjes als anti-oxidant en wordt ingezet als vochtbooster.

3D MATTCLARIFY COMPLEX
Bevat het sap van een medicinale Afrikaanse boom. Minimaliseert de poriën, remt de talgproductie en matteert. Brengt de huid in balans.

ACAI
De botanische Acaibes staat bekend om haar superboost aan anti-oxidanten.

Extra informatie

Inhoud

30 ml

Soort

Crème

Cenzaa Ritual

Stap 6 – Zonbescherming

Type huid

Alle huidtypes

Ga naar de bovenkant