Cenzaa Rebalancing Spirit

39,45

Uitverkocht

De Rebalancing Spirit brengt de gestreste, gecombineerde en vette huid in balans door de verbintenis tussen natuur en technologie. Uw huid krijgt haar normale functies terug waardoor ze er gematteerd, zuiver en gezond uitziet.

• Balanceert en zuivert de huid
• Matteert en verfijnt poriën
• PH- en talgregulerend
• Intensief huid- en vochtherstel

Uitverkocht

Artikelnummer: C1110 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Gebruik de Rebalancing Spirit dagelijks ’s ochtends en ’s avonds op een gereinigde huid op hals, decolleté en gelaat.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Rebalancing Spirit bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

NEUROCALM THERAPY COMPLEX
Bevat o.a. stamcelextract van de zwarte bes. Repareert en kalmeert, verminderd roodheid en brengt de huid weer in balans.

ALPHA HYDROXY ACIDS
Dit zijn krachtige fruitzuren die dode huidcellen verwijderen en stimuleren celvernieuwing. Ze geven een frisse uitstraling.

3D MATTCLARIFY COMPLEX
Bevat het sap van een medicinale Afrikaanse boom. Minimaliseert de poriën, remt talgproductie, matteerd en brengt de huid in balans.

Extra informatie

Inhoud

50 ml

Soort

Crème

Cenzaa Ritual

Stap 4 – 24H crème

Type huid

Gestreste huid, Vette huid

Ga naar de bovenkant