Cenzaa Silky Aftersun 3-in-1

26,75

Uitverkocht

De Silky Aftersun 3-in-1 herstelt de huid die gedurende de dag wordt blootgesteld aan UV-stralen en vrije radicalen. Het biedt ultiem comfort en zorgt voor een goudbruine teint die extra lang behouden blijft. De luxe en rijk voedende moisturizer trekt mooi in, is zacht en de huid voelt niet trekkerig aan. De zonbelaste huid wordt optimaal verzorgd; zelfs rimpels, pigmentvlekken en het verlies van elasticiteit van de huid wordt voorkomen.

Uitverkocht

Artikelnummer: C1283 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

Breng de Silky Aftersun zachtjes masserend aan op een schone, droge huid na zon blootstelling. Consequent gebruiken en minimaal 4 dagen lang na het zonnen. Het kan ook als nachtverzorging en/of masker dienen om de huid goed te herstellen. Geschikt voor gezicht en lichaam.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

RESCUE & COMFORT
* 100% mooi verzorgde huid
* Herstelt en biedt de huid luxe en comfort

TAN MAXIMIZER
* 100% stralende teint
* Uw mooie bruine teint blijft langer behouden

ANTI AGE
* 100% ontspannend effect
* Beschermt tegen zonschade zoals rimpels, pigmentvlekken en verlies van elasticiteit

Extra informatie

Inhoud

140 ml

Soort

Aftersun

Type huid

Alle huidtypes

Cenzaa Ritual

Stap 6 – Zonbescherming

Artikelcode

C1283

Merk

Cenzaa

Ga naar de bovenkant