Cenzaa Velvet Creamy Milk

29,85

Uitverkocht

Velvet Creamy Milk is een 3-in-1 formule cleanser, make-up en oogmake-up remover. De zachte en romige emulsie geeft een heerlijke sensatie en smelt langzaam op uw huid. De Velvet Creamy Milk is rijk aan voedende, anti-oxidatieve, huidverbeterende en beschermende ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypen.
• Ultra zacht reinigingssysteem
• Perfect reinigend en hydraterend
• Fluweelzacht gevoel en stralende teint
• Anti-stress effect

Uitverkocht

Artikelnummer: C1010 Categorie:

Beschrijving

Gebruik

De Velvet Creamy Milk is voor dagelijks gebruik, ’s ochtends en ‘s avonds. Gebruik één of meerdere pompjes. Verdeel de milk over uw handen en masseer vervolgens over uw gezicht. Goed naspoelen met water en uw huid voeden met de volgende stap van uw Cenzaa Ritual.
Tip: Heeft u zware oog make-up gedragen, neem dan een apart pompje voor uw ogen. Heeft u zware make-up gedragen reinig u huid dan 2 keer met de Velvet Creamy Milk.

PCN2 werkstoffen

Cenzaa is ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke resultaten en is revolutionair door de resultaat gerichte PCN2 formulering. Deze technologie maakt het mogelijk krachtige en effectieve complexen, stamcellen, neuroceuticals en beauty foods te gebruiken in de cosmetische producten. Het dringt diep door in de huid en zorgt voor baanbrekende huidverbetering. Elk product heeft haar unieke PCN2 werking met bewezen effecten.

De Velvet Creamy Milk bevat onderstaande PCN2 werkstoffen:

DE-HISTAMINE COMPLEX,
Gaat roodheid tegen, heeft een kalmerende verzachtende werking.

3D PHOTO-AGE STEM CELLS,
Werkt anti-oxiderend, bevat antibacteriële eigenschappen.

ALOË VERA,
Werkt verzachtend, hydraterend en stimuleert het cel vernieuwingsproces.

Extra informatie

Inhoud

200 ml

Soort

Reinigingsmelk

Cenzaa Ritual

Stap 1 – Reiniging

Type huid

Droge huid, Gevoelige huid, Normale huid, Rijpe huid

Ga naar de bovenkant