WIMPERS VERVEN

Wakker worden en meteen mooie donkere wimpers hebben én kunnen zwemmen zonder dat je mascara uitloopt. Dat is het resultaat van het verven van je wimpers.

De huid rondom de ogen wordt beschermd tegen de verf. Vervolgens worden er speciale wimperblaadjes onder het oog gelegd. Daarna wordt de verf aangebracht.

Na de inwerktijd worden de wimperblaadjes verwijderd en verwijderen wij alle verf. Nadat alle restjes weg zijn. vragen wij je je ogen te openen. Als dat kan zonder dat je ogen gaan prikken, zijn de wimpers geverfd en heb jij er de komende 4 tot 6 weken geen omkijken naar.

Wimpers verven
Wenkbrauwen verven

WENKBRAUWEN VERVEN

Heb je genoeg haartjes in je wenkbrauwen maar zijn ze haast niet zichtbaar en ben je regelmatig met wenkbrauwpotloden en poeders bezig om ze sprekender te maken? Misschien is het verven van de wenkbrauwen iets voor jou. Hierbij wordt de kleur afgestemd op de kleur van je haar, huid en ogen.

Het resultaat blijft tussen de 4 tot 6 weken zichtbaar. Voordat de verf wordt aangebracht, wordt de huid beschermd tegen de verf. Daarna brengen we de verf aan en laten deze enkele minuten inwerken. Na het verwijderen controleren we de kleur. Is deze nog te licht? Dan herhalen we alle stappen tot de wenkbrauwen de gewenste kleur hebben.

Ivon: ”Ik breng liever 4x de verf opnieuw aan zodat na de 4e keer de kleur goed is, dan dat ik hem 1x te lang laat inwerken en de wenkbrauwen te donker zijn.”